eur:
393.26
usd:
353.93
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor
Nyitókép: NAV

Nem mindennapi csodát vehet féláron a NAV-tól - fotó

Tűzpiros, az értéke 86 millió forint, de ennek akár a feléért elvihető.

Egy tűzpiros Ferrarira is le lehet csapni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal következő árverésén. A NAV közleménye szerint az olasz "fenevad" becsült értéke 86 millió forint, de akár már ennek a feléért is elvihető.

A Ferrari Portofino F 164 típusú álomautóra a NAV árverésén lehet licitálni június 23-tól 26-áig. A motorháztető alatt egy csaknem 4 ezer köbcentis, 600 lóerős motor lapul, ezért nem meglepő, hogy az olasz paripával akár 4 másodpercen belül elérhető az óránkénti 100 kilométeres tempó. A sportkocsi makulátlan állapotú, 2019-es évjáratú, és csak picivel több mint 20 ezer kilométert futott.

Az autó az árverés előtt, június 21-én személyesen is megtekinthető Budapesten, alább pedig egy galériában láthatók az árverési fotók.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×