eur:
392.88
usd:
363.43
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: PIxabay

Már tudni, hol lesznek komolyabb esőzések Magyarországon

Hétfőn még eseménytelen időben lesz részünk, majd egyre több lesz felettünk a felhő, és a hét második felére megnő a csapadék esélye is.

A derült éjszakát követően hétfőn is túlnyomóan derült, napos, száraz időre számíthatunk.

Napközben a déli, délnyugati szelet több helyen élénk, néhol időnként erős lökések kísérik, estétől mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -4 és +5 fok között valószínű, de a fagyzugokban hidegebb, a magasabban fekvő vidékeken, a nagyobb városok belsejében, illetve vízpartok mentén enyhébb idő lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 19 és 24 fok között alakul.

Csütörtöktől vasárnapig várhatók komolyabb esők az országban, a legtöbb csapadékra délen, illetve Magyarország keleti részén számíthatunk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×