eur:
393.65
usd:
364.43
bux:
71900.05
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Kedden jön a csapadék - Térképeken a délelőtt és délután várható időjárás

A derült napok után átmenetileg felhősebbre fordul időjárásunk. Kedd estétől több helyen eső valószínű, néhol havas eső, hó is lehet, csütörtöktől viszont újabb száraz periódus jöhet.

Kedden, március 15-én a nap első felében még főleg fátyolfelhők lesznek felettünk, amelyek szűrik a napsütést. Délutántól viszont egyre nagyobb területen vastagszik, záródik a felhőtakaró. Napközben nem várható csapadék, azonban az esti, késő esti óráktól északnyugat felől egyre több helyen számíthatunk esőre, záporesőre. A déli, délkeleti szelet főleg a Dunántúlon többfelé élénk, napközben néhol erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között valószínű - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Íme a kedden délelőtt, délután és este várható időjárás térképeken:

Forrás: met.hu
Forrás: met.hu
Forrás: met.hu
Forrás: met.hu
Forrás: met.hu
Forrás: met.hu

Szerdán eleinte erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, napközben csökken a felhőzet, estére hazánk nagyobb részén kiderül az ég. A nap első felében több helyen előfordulhat eső, zápor, az északkeleti megyékben helyenként vegyes halmazállapotú csapadék is lehet, majd estére mindenütt megszűnik a csapadék. Az északi, északkeleti szelet az ország délnyugati felében erős lökések kísérhetik. A leghidegebb órákban -3, +7, kora délután általában 9 és 14 fok között alakul a hőmérséklet, a hosszabb ideig felhős, csapadékos tájakon azonban ennél alacsonyabb értéket is mérhetnek.

Csütörtökre visszatér a sok napsütés, csapadék nem valószínű. Több helyütt megélénkülhet a keleti, északkeleti szél. Kora délután 9, 15 fokra számíthatunk.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

2024 májusában a kakaó és a csokoládépor fogyasztói ára az Európai Unióban mintegy 6,3 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, az árnövekedés üteme azonban már láthatóan lassul. A rendkívüli drágulás hátterében több tényező áll, amelyek közül néhány már hosszabb ideje befolyásolja a piacot - derült ki az Eurostat friss adataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×