eur:
395.42
usd:
356.43
bux:
72677.46
2024. szeptember 13. péntek Kornél
Lively closeup of autumn leaves falling on the ground in a park, with a majestic oak tree on a meadow in the background lit by the sun
Nyitókép: Smileus / Getty

Még tartogat kellemes meglepetéseket az ősz

Péntek estig a Kárpát-medence időjárását egy hullámzó frontrendszer előoldali áramlási rendszere határozza meg.

Pénteken északon, északkeleten változóan, másutt inkább erősen felhős vagy borult égre van kilátás. Délen eshet még az eső, délután pedig az ország néhány pontján záporok fordulhatnak elő. Késő délutántól, estétől északnyugat felől határozottan elkezd csökkenni a felhőzet. A nyugati, délnyugati szél csupán az északi megyékben lesz élénk, olykor erős.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 18 fok között alakul, délnyugaton az alacsonyabb, északkeleten a magasabb értékekkel.

Szombaton, a nemzeti ünnepen a déli, délnyugati megyékben maradhatnak erősen felhős területek a délutáni órákig. Másutt a gomoly-, illetve fátyolfelhők mellett sok napsütés várható. A reggeli órákig délnyugaton még helyenként előfordulhat eső, zápor, napközben csapadék már nem valószínű. Az északnyugati, nyugati szelet élénk, néhol erős lökések kísérhetik. Hajnalban általában +2, +9 fok valószínű, de a szélcsendes, derült tájakon ennél néhány fokkal hidegebb is lehet, míg kora délután 11, 15 fokot mérhetünk.

Jövő héten elején előfordulhatnak futó záporok, de jelentős csapadék nem várható. Emelkedésnek indulnak a hőmérsékleti értékek, 15-20 fok várható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?- díjmentes, interaktív online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?- díjmentes, interaktív online előadás

A devizapiac, az egyik legnagyobb és leglikvidebb piac a világon, ahol nap mint nap dollármilliárdok cserélnek gazdát. Ebben a dinamikus környezetben lehetőséged nyílik különféle devizapárok árfolyamváltozásaira spekulálni. De hogyan működik ez pontosan, és mi a különbség a részvények adásvétele és a devizakereskedés között? Melyek azok a devizapárok, amiket érdemes figyelemmel kísérni, és milyen stratégiákat érdemes alkalmazni, hogy sikeres legyél ezen a piacon? Soron következő előadásunk során ezekre a kérdésekre is választ kapsz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×