eur:
396.96
usd:
355.94
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Csak erős idegzetűeknek: körforgalomban esett ki a kutya a kocsiból - videó

Ám a pórázánál fogva az autó mégis tovább vonszolta a Keszthely melletti csomópontnál.

A 112 Press által közzétett felvételen az látszik, amint egy keszthelyi körforgalomnál egy nyitott autóból kiesik vagy kiugrik egy vizslaszerű kutya, majd a rajta lévő póráz miatt az autó vonszolni kezdi a talpon maradni kívánó jószágot.

A kutyákat szállító autó vezetője a leírás szerint a körforgalom után megállt, ahogyan a mögötte haladó jármű is. Úgy tudni, az állat nem szenvedett sérülést.

Mutatjuk.

Címlapról ajánljuk

„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

Eltúloztuk a Covid-fenyegetést – erről beszélt Anglia tiszti főorvosa a Nagy-Britanniában máig folyó pandémiavizsgálat során. Az ajánlások miatt szerinte például szívbetegek nem mentek kórházba.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Bemutatta Zelenszkij a győzelmi tervét, Marinivka elesett - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Bemutatta Zelenszkij a győzelmi tervét, Marinivka elesett - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök bemutatta Joe Biden elnöknek és Kamala Harris alelnöknek új győzelmi tervét. Az amerikai elnök bejelentette, hogy Ukrajna megkapja a háború egyik legnagyobb, 8 milliárd dolláros fegyvercsomagját, benne JSOW szárnyas bombákkal. Tegnap elesett Ukrainszk a donyecki fronton, ma pedig Marinivka. Közben Vuhledárba is betörtek az orosz katonák. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×