eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Fiatal férfi fut a vízben a strandok éjszakáján a budapesti Palatinus strandon 2012. augusztus 10-én. Közel 40 magyarországi gyógy-, élmény- és strandfürdő várta a látogatókat ezen az estén.
Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Kiderült, legkorábban mikor nyithatnak a budapesti strandok

A hagyományos májusi szezonnyitás biztosan elmarad a budapesti strandokon.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. a koronavírus terjedése miatt kialakult helyzetre tekintettel március 15. óta tartja zárva valamennyi fürdőegységét, gyógyászati egységét, határozatlan ideig.

Folyamatosan figyelik a hivatalos magyar tájékoztatásokat és elemzik a külföldi tapasztalatokat is. A jelenlegi terveink szerint, amint feloldják a kijárási korlátozást, a kollégáik megkezdik a fürdők strandfelkészítési, karbantartási munkálatait, ütemezetten. A munkavégzés alatt ügyelnek a fertőzés megelőzésére, terjedésre. Meg kell még ismerniük a szabadtéri fürdőegységek üzemeltetésének esetlegesen megváltoztatott szakhatósági feltételeit, a BGHY már február végétől nagyon szigorú üzemeltetési előírásokat vezetett be és a nyitást követően is külön protokoll eljárásrendet kíván megvalósítani - jelezték.

Jelenleg a fürdőegységek fokozatos visszanyitásának reális esélyét júliusra teszik.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Gémesi Csanád: Az igazságtalanságot mindig nehezen viselem

Gémesi Csanád: Az igazságtalanságot mindig nehezen viselem

Egyetlen tussal kapott ki a legjobb 16 között a tunéziai Faresz Ferzsanitól a magyar kardozó, aki rendkívül csalódott volt a vereség után.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 27. 07:40
×
×
×
×