eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pixabay

Nagy változás jön a Google Térképen

Ezúttal az autósoknak kedvez a Google, de az új funkció még nem minden országban érhető el.

Sebességmérő kerül a Google Térképbe, így a vezető (vagy az utasai) valós időben láthatják, milyen gyorsan megy a jármű. Ahol a funkció elérhető, ott a kijelző bal alsó sarkában jelenik meg a szám. A funkció ki- és bekapcsolható a navigációs beállítások alatt - írja a hvg.hu.

Az Android Police szerint a sebességmérő még nem működik együtt zökkenőmentesen az Android Auto szolgáltatással, így a telefont érdemes a műszerfalra erősíteni a biztonságos vezetés érdekében. Minthogy a Waze immár a Google tulajdonában van, az elmúlt időszakban már két kedvelt Waze-funkció is bekerült a Google Maps alkalmazásba: a sebességkorlátozás, illetve a traffipaxok jelzése. Az aktuális sebesség mutatásával így már minden adott ahhoz, hogy a felhasználó ne lépje túl vezetés közben a törvényes kereteket.

A traffipaxjelzéstől eltérően ez a funkció még nem érhető el Magyarországon, a frissítést egyelőre Argentína, Ausztrália, Belgium, Brazília, Csehország, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Hollandia, Németország, India, Kanada, Lengyelország, Portugália ls Svédország kapta meg.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×