eur:
393.06
usd:
363.25
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: Pixabay.com

Pár nap, és itt a jövő: fizetés iPhone-nal

Az androidos telefont használóknak nem újdonság ez, az Apple szolgáltatása azonban most elérhetővé válik.

Napokon belül élesíthetik az Apple Payt Magyarországon - írja a Portfolio.hu a MacRumors szaklapra hivatkozva. Bár androidos telefont használóknak ez már több éve lehetséges, az iPhone felhasználók is kipróbálhatják itthon a mobilos fizetést.

Az oldal azt tapasztalja, hogy az Apple már el is végezte azokat a szerveroldali beállításmódosításokat, amelyeket közvetlenül a bevezetés előtt szokott megtenni.

A BGL BNP Paribas luxemburgi bank megerősítette, hogy az Apple Pay hamarosan éles lesz náluk, ugyanakkor Magyarországi bevezetésről csak most először lehet hallani.

Az ING és az N26 neobank szerint Hollandiában, Romániában, Észtországban, Görögországban, Portugáliában, Szlovákiában és Szlovéniában indulhat el a közeljövőben a szolgáltatás.

Az Apple Payt először 2014-ben indították el az USA-ban, azóta számos más országban élesítették. Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook szerint 40 országban lesz elérhető év végéig a mobilos fizetés.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Felfordulás és káosz jöhet Európa egyik vezető hatalmában – Megállíthatja-e szélsőjobbot a „republikánus front”?

Felfordulás és káosz jöhet Európa egyik vezető hatalmában – Megállíthatja-e szélsőjobbot a „republikánus front”?

Július 7-én tartják a francia nemzetgyűlési választások második fordulóját, amelynek legnagyobb kérdése, hogy a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés és szövetségesei megszerzik-e az abszolút többséget, azaz a 289 képviselői helyet. A radikális jobboldali párttal szemben hatalmas visszalépési hullám zajlott le az Új Népfrontban egyesült baloldal, illetve az Emmanuel Macron elnök mögött álló centrista blokk képviselőjelöltjei között, ami könnyen meghiúsíthatja Le Pen álmait a kormányrúd megszerzésére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×