eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Pixabay

Kirándulókat mentettek éjszaka Dömös közelében

Sötétedés után kapták a segélykérő hívást a Komárom-Esztergom megyei rendőrök.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. február 16-án 18 óra után tett bejelentést egy férfi. Elmondta, hogy társával Dömös közelében kirándultak, de besötétedett és elakadtak a csúszós talajon, nem tudják merre menjenek tovább - olvasható a rendőrség portálján.

A főkapitányság szabadidős ügyeletvezetője telefonon felvette a kapcsolatot a férfival, akinek a leírása alapján beazonosította a helyszínt. A főtiszt elmondása alapján az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei megtalálták a két személyt, akik a turistaút melletti meredek lejtőn rekedtek.

A 69 éves férfit és az 58 éves nőt felsegítették a lejtőről, Dömösre kísérték őket, ahol épségben átadták hozzátartozóiknak.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×