eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Pixabay

Újabb figyelmeztetést adott ki a meteorológia

Öt északi megyében és a fővárosban is a viharos szél miatt van érvényben a meteorológiai szolgálat riasztása.

Komárom-Esztergom, Fejér, Pest, Nógrád és Heves megyében a gyakran erős északnyugati, nyugati szerelt viharos, 70 km/órás széllökések kísérhetik - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A Köpönyeg előrejelzése szerint szerda délelőtt erősen, délután pedig változóan felhős lesz az ég. Főleg a nap első felében fordulhat elő kisebb vegyes csapadék. Napközben a szél délnyugatira fordul és fokozatosan megélénkül. Napkiözben +6 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön a nap nagy részében változóan felhős idő várható, akár több órás napsütés is lehet; majd estétől esőzés kezdődhet. A délnyigati szél többfelé lesz erős, olykor viharos. Napközben 3 és 11 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek hajnalban többfelé fordul elő eső, majd havas eső. Napközben megszűnik a csapadék. Az északnyugati szél megerősödik. 3 és 6 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szombattól hétfőig borús időre van kilátás többfelé havazással, havas esővel. Az északkeleti szél napokon át élénk lehet. 0 fok körüli maximumok várhatók.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×