eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Pixabay

Havazás, köd, napsütés - itt az előrejelzés

Nyugaton erősen megnövekszik a felhőzet, és havas eső, a hegyekben havazás is kialakulhat. Mínusz 5 és plusz 7 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk.

Kedden nyugaton erősen megnövekszik a felhőzet, és havas eső, a hegyekben havazás is kialakul. Keleten változóan felhős időre számíthatunk, és csak néhol fordul elő hózápor, havas eső. Az északnyugati szél erős marad, néhol továbbra is előfordulhatnak viharos széllökések. Reggel -5 és 0, délután 2 és 5 fok között alakul a hőmérséklet - írja előrejelzésében a Köpönyeg.

Karácsony második napján északkeleten változóan, máshol gyengén felhős lesz az ég. Többórás napsütés lehet. Hózáporra északkeleten van esély. Párás, foltokban ködös lehet a levegő északkeleten, keleten. Fokozatosan mérséklődik az eleinte még erős északnyugati légmozgás. Reggel 0, délután +5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtöktől szombatig változóan felhős, párás, néhol már tartósan ködös, ködfelhős időre van kilátás. Számottevő csapadék nem valószínű. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás: 2 és 7 fok között alakulhat délutánonként.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×