eur:
392.91
usd:
363.38
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Változások Magyarország Google-térképén

Elkezdték lecserélni a Google Street View alkalmazásában a magyarországi utcaképeket a legfrissebb, idei készítésű fényképekre.

A Google gömbpanorámát készítő, utcafotózó autós és gyalogos, hátizsákos kamerát cipelő alkalmazottai idén nyáron jártak Magyarországon, ezek a képek kerülnek most fel a térképre - írta az Index.

A Google Mapsen október elején jelentek meg az első friss, idén nyáron csinált fotók. A képek feltöltése egyelőre esetlegesnek tűnik: a Lehel térnél például már friss fényképeken láthatók a metrópótló autóbuszok, onnan két kilométerrel északabbra, az Árpád hídnál viszont még az építkezés előtti állapotok látszanak a Váci úton (viszont a Róbert Károly körúti felüljárón készült képek már frissek).

A Margit híd budai hídfőjénél nem jelentek meg a friss képek, így ott az úttest szintjén még nem látszik például a fonódó villamos, de fentről a hídról már látszik a fonódó híd alatt átvezető sínje. A Lánchíd budai oldalán, a Clark Ádám téren készült idei képeket már szintén feltöltötték, látható az új szálloda is. A Kossuth téren a metrókijárat fölül elbontott épület viszont még a helyén van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×