eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Örökbefogadó nap az Illatos úton

Több mint 120 kutya és macska várja új gazdáját szombaton az Illatos úti ebtelepen rendezett örökbefogadó napon.

A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálatának telepe újra megtelt gazdára váró állatokkal, ezért a Doktorok az Állatokért Alapítvánnyal (DOKTA) közösen ismét örökbeadó napot szerveznek. Kozma Tamás vezető állatorvos szerint 130 százalékos a telítettség.

A leendő gazdák a kutyákat oltva, féregtelenítve, mikrocsippel ellátva, egészségesen fogadhatják örökbe 5000 forint térítési díj ellenében. A cicák örökbefogadása 2500 forintba kerül, amely a mikrocsipet és a veszettség elleni védőoltást is tartalmazza.

A helyszínen a telep munkatársai és a munkájukat segítő alapítványok és állatvédő szervezetek önkéntesei tanácsaikkal segítik a megfelelő állat kiválasztását.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×