eur:
392.22
usd:
362.26
bux:
72068.18
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

A világon ő a legszexibb férfi

Dwayne Johnsont, a birkózóból lett színészt választotta 2016 legszexibb férfijává az amerikai People magazin.

A 44 éves Johnson a lapnak elmondta, a kitüntetés számára azt jelenti, hogy "eljutott a csúcsra".

Az 1,96 méter magas, 111 kilós Johnson lett idén a Forbes magazin ranglistája szerint a legjobban kereső színész is. A kalkulációk szerint az elmúlt egy évben 64,5 millió dollárt (17,6 milliárd forintot) keresett, amivel jócskán megduplázta tavalyi bevételét. A sztár főleg a Központi hírszerzés című akciókomédia sikerének köszönhetően növelte vagyonát, de a Halálos iramban-sorozat nyolcadik epizódjából is származtak bevételei.

A People magazin 1985 óta minden évben kiválasztja a legnagyobb szexepillel rendelkező férfihírességet - elsőként Mel Gibsonra esett a választás. Tavaly David Beckhamet tartotta a lap a legellenállhatatlanabbnak, korábban Channing Tatum, Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Johnny Depp és Hugh Jackman is kiérdemelte a címet, George Clooney és Brad Pitt pedig kétszer is megkapta már.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×