eur:
396.71
usd:
354.34
bux:
74754.49
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Bill Gates és a Rolling Stones az élen

Bill Gates és felesége, Melinda kapcsolata igazán inspiráló. A pár ugyanis két kategóriában is elvitte a leglelkesítőbb kapcsolatért járó címet.

A háromgyermekes házaspár mostanában kevésbé az üzleti eredményeiről, inkább karitatív tevékenységéről híres. A Microsoft alapítója és felesége - akik 1994-ben házasodtak össze - minden évben meglehetősen sok pénzt fordít közcélokra, például a globális egészségügyi programokra.

A pár ennek köszönhetően két kategóriában is elnyerte a leginspirálóbb kapcsolat címét: az üzleti életben és a karitatív tevékenységet végzők között is.

Míg az első kategóriában a Google alapítóit, Sergey Brint és Larry Pate-et, valamint a Topshop tulajdonosait, Philip Greent és feleségét előzték meg, a társaalmi tevékenységet végzők között olyan partnereket utasítottak maguk mögé, mint Bono és Bob Geldof.

A sport kategóriában az első helyet az evezős páros, Steve Redgrave és Matthew Pinsent szerezte meg, a második helyet pedig a golfozó Tiger Woods és Steve Williams kapta. A dobogón végzett még a korcsolyázó páros Jane Torvill és Christopher Dean is.

A szórakoztató ipartan a leglelkesítőbb munkát a Rolling Stones tagjai, Mick Jagger és Keith Richards szerezték meg, a második helyen a televíziós páros, Ant és Dec végzett, a harmadikra pedig David és Victoria Beckham futott be.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×