eur:
394.56
usd:
356.02
bux:
73003.59
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Ki a világ legbefolyásosabb híressége?

Az egyesült államokbeli Oprah Winfrey a világ legbefolyásosabb sztárja, legalábbis a Forbes magazin éves felmérése szerint. A listán előkelő helyet kapott Madonna, Elton John és David Beckham is.

A magazin a televíziós szereplések, az internetes és sajtómegjelenések, valamint a jövedelmek alapján állította össze a legbefolyásosabb hírességek listáját.

Ennek alapján az első helyet az amerikai televíziós műsorvezető, Oprah Winfrey szerezte meg, míg a második helyen a golfozó Tiger Woods végzett.

A harmadik Madonna lett, aki tavaly még kiesett a százas listáról, a múlt nyári koncertkörútja azonban jelentősen megnövelte a sztár jövedelmét. Az első húszban megtalálhatjuk még Sir Elton Johnt és David Beckhamet is.

Arattak a Harry Potter történetek sztárjai is. A regények írója, JK Rowling a 48., a filmben főszerepet játszó Daniel Radcliffe a 79. míg a Hermionét alakító Emma Watson a 97. helyet szerezte meg.

Az idei év nagy vesztese Paris Hilton, aki tavaly még az 56. helyet szerezte meg, 2007-ben azonban még a listára sem tudott felkerülni.

Címlapról ajánljuk
Takács Péter: külön gyermekügyeleti központok lesznek Budapesten

Takács Péter: külön gyermekügyeleti központok lesznek Budapesten

Október elsejével indul az új ügyeleti ellátás Budapesten. A főváros az utolsó helyszín, így ezzel már az egész országban az Országos Mentőszolgálat által koordinált egységes alapellátási ügyeleti rendszer működik majd. Budapesten külön lesz a gyermek és a felnőtt ügyelet, a főváros és a kerületek javaslatára pedig lesz két nappali ellátóhely is, ahol a lakcímkártyával nem rendelkezők kaphatnak háziorvosi ellátást.

Az ítéletidő már lecsapott Németországra és Ausztriára, és ez még csak a kezdet

Szinte egyik pillanatról a másikra köszöntött be az ítéletidő Németországban és Ausztriában is. A meteorológusok mindkét országban aggódnak az elkövetkező napok időjárása miatt. Az illetékes hatóságok felkészültek az eddigi és a lehetséges károk elhárítására, a lakosságot szinte szüntelen figyelmeztetik az időjárás várható alakulására.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×