eur:
396.87
usd:
359.31
bux:
71741.47
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Pénteken jön a kánikula, szombaton megy

Valódi nyári meleg, akár 30 fok is lehet pénteken. Az idő szombaton kissé elromlik, több helyen lesz eső és hűvösebb is lesz. Jó hír viszont, hogy vasárnaptól visszatér a kánikulai meleg.

Eleinte változóan felhős lesz az ég, majd éjszakára csökken a felhőzet, csapadék nem valószínű. Megélénkül, időnként megerősödik a délnyugati szél.

Csütörtök éjszaka kevés lesz a felhő, eső nem várható. A délnyugati szél időnként megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 13 fok körül alakul.

Pénteken napközben eleinte napos idő lesz, majd erősen megnövekszik a felhőzet, és délután záporok, zivatarok alakulnak ki. Helyenként felhőszakadás, jégeső is lehet.

A délnyugati, majd északnyugatira forduló szél megerősödik, zivatarok környékén 80-100 km/ó-ás széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 fok körül alakul.

Szombaton átmenetileg visszaesik a hőmérséklet, és többfelé várható eső. Vasárnap és hétfőn ismét nyáriasan meleg időre számíthatunk sok napsütéssel, helyenként 30 fok körüli csúcshőmérséklettel, majd keddtől újabb hidegfront okoz csapadékot, hőmérsékletcsökkenést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×