eur:
395.45
usd:
365.45
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár

Keressen még ma 260 milliárd forintot!

Rekordközeli nyeremény várható az EuroMillions nevű európai lottójátékon, ahol a pénteki húzáson 100 millió euró (260 milliárd forint) találhat gazdára. Idén februárban három szerencsés (egy portugál és két francia) játékos összesen 183, 5 millió eurót (akkori árfolyamon mintegy 45,5 milliárd forintot) nyert.

Immár 10. hete nincs telitalálat az EuroMillions európai lottójátékon, amelynek így a főnyereménye várhatóan eléri a 100 millió eurót (260 milliárd forintot). A játékban utoljára augusztus 25-én volt telitalálat.

Az európai lottót kilenc országban lehet játszani és bár Magyarország nincs a szerencsések között, azért a helyzet nem teljesen reménytelen, hiszen Ausztriában például próbálkozhatnak az elszántabbak.

A kilenc ország egyébként: Írország, Franciaország, Spanyolország, Svájc, Ausztria, Belgium, Luxembourg, Nagy-Britannia és Portugália.

Az EuroMillions szabályai szerint a fődíj megnyeréséhez öt számot kell eltalálni 1-50 között, valamint a jackpothoz két "Szerencsecsillagot" 1-9 között.

Az európai lottó egyébként idén egyszer már bizonyított, hiszen februárban három szerencsés (egy portugáliai és két franciaországi játékos) összesen 183, 5 millió eurót (akkori árfolyamon mintegy 45,5 milliárd forintot) nyert.

A nyerőszámok akkor a következők voltak: 9, 21, 30, 39, 50 valamint 1 és 3.

A sorsolást péntek este ejtik meg, próbálkozni tehát még lehet...

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedésre van kilátás. Ma azonban nagyon fontos piacmozgató események lesznek, az eurózóna inflációja után érkezik az ADP munkaerőpiaci adata az USA-ból, emellett lakáspiaci adatok is jönnek. A nap (és a hét) fénypontja viszont a Fed esti kamatdöntése lesz, majd Jerome Powell ezt követő sajtótájékoztatója.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 31. 05:49
×
×
×
×