Infostart.hu
eur:
387.05
usd:
330.25
bux:
109324.35
2025. december 17. szerda Lázár, Olimpia

Hamburgerbárt nyit a sztárszakács

Miről álmodik egy sztárszakács, ha éttermeit sorozatban a világ legjobbjai közé sorolják? Ha Thomas Kellerről van szó, akkor meglehetősen meglepő a válasz: egy hamburgerbárról. Most az álom megvalósítását tervezi a komplikált és színpadiasan tálalt, libamájjal, szarvasgombával, osztrigával és kaviárral készült remekeiről híres amerikai séf.

Thomas Keller a jövő hónapban szokatlan kísérletbe kezd híres kaliforniai étterme, a The French Laundry mellett. Egy olyan új éttermet nyit, ahol naponta változik majd a menü, és ahol egyszerű, a nagymama főztjére emlékeztető tradicionális ételeket, például rántott és gombás húst adnak majd.

Az étterem hat hónapig működik, majd profilt vált. Azt egyelőre nem döntötte el a sztárszakács, hogy pontosan mi nyílik a helyén. A legvonzóbb ötletnek azonban a hamburgerbárt tartja.

"Mindig is erre vágytam" - mondta Thomas Keller a Los Angeles Times-nak. "Ez lenne az én gyorséttermem. Amerikai vagyok, hamburgeren nőttem fel, mint mindenki más. Ahogy idősebb lettem, nem hagytam abba a hamburgerevést, csak elkezdtem egy jobb hamburger után kutatni" - mondta az amerikai séf.

Címlapról ajánljuk
Jön a „rezsicsökkentés 2.0”
Részletek

Jön a „rezsicsökkentés 2.0”

2026 januárjában indul el 100 milliárd forintos keretösszeggel a lakossági napelemes energiatároló program. A részletekről Czepek Gábor, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára beszélt az InfoRádió Energiavilág című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2025.12.17. szerda, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×