eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Pamela Anderson harca a nagy mellek ellen

A Baywatch szőke sztárja szerint a természetellenesen nagy mellek csak szenvedést okoznak - a csirkéknek.

Pamela Anderson levelet írt a KFC gyorsétterem-lánc vietnámi vezetőinek, amelyben kifogásolta a cég csirkenevelési módszereit.

Anderson levele szerint a vietnámi fogyasztói szokások nyomására az ottani csirkefarmok kimondottan nagymellű csirkék tenyésztésére szakosodtak, ám sok csirke lába egyszerűen nem bírja el a túlsúlyos felsőtestet, így a sok lábtörés szenvedést okoz a szárnyasoknak.

Anderson – aki a világ legnagyobb állatvédő szervezete, a PETA önkénetese – hasonló tartalmú levelet írt a KFC számos más országban működő leányvállalatának.

Képgaléria

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Orosz kémpara miatt nő a szakadék Magyarország és az EU-tagállamok között

Orosz kémpara miatt nő a szakadék Magyarország és az EU-tagállamok között

Bőven lett volna téma az Európai Unió külüminiszterei találkozóján, de megint Magyarország került a főszerepbe, ami tovább mélyítette a szakadékot a kormány és a többi EU-tagállam között. A fegyverszállítások és Ukrajna támogatása kapcsán megint kiéleződött a feszültség, és ismét napirendre került az oroszok számára megnyitott, kibővített jogkörrel bíró Nemzeti Kártya nevű tartózkodási engedély ügye. A konfliktus elmélyülése még inkább aláássa a magyar EU-elnökség mozgásterét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×