eur:
393.17
usd:
353.89
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor
Nyitókép: police.hu

Leszúrta a feleségét egy Pest vármegyei férfi

Őrizetbe vettek a Pest vármegyei nyomozók egy 66 éves galgagyörki férfit, aki a gyanú szerint többször megszúrta feleségét; a nő belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség vasárnap a police.hu oldalon.

Azt írták: a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságra szombat délután érkezett segélyhívás. A bejelentő elmondta: házukban vérnyomokat talált, szülei nincsenek otthon, telefonon nem éri el őket.

A rendőrségi közlemény szerint a 66 éves férfi galgagyörki házukban szóváltást követően négyszer mellkason szúrta feleségét, majd a hatvani kórháza vitte, és onnan ismeretlen helyre távozott.

A 48 éves nőt a szakszerű kórházi ellátás ellenére nem lehetett megmenteni, órákkal később belehalt sérüléseibe.

Szombat este a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a főváros XIV. kerületében elfogták a férfit, majd átadták Pest vármegyei kollégáiknak. A rendőrök emberölés bűntettének gyanúja miatt hallgatták ki, kezdeményezik a letartóztatását - olvasható a police.hu-n.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Putyin egy ironikus megjegyzésében azt mondta, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. Az ukrán parlament jóváhagyta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter lemondását, utódja eddigi helyettese, Andrij Szibiha lett, akit már el is fogadott a törvényhozás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×