eur:
395.64
usd:
360.33
bux:
72273.54
2024. augusztus 16. péntek Ábrahám
Nyitókép: Police.hu

Sorra törte fel a kocsikat, és mindent vitt, ami mozdítható

A rendőrök több mohácsi autó feltörésével gyanúsítanak egy siklósnagyfalusi férfit, kihallgatását követőn kezdeményezték a letartóztatását is.

Elfogták a rendőrök azt a siklósnagyfalusi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy augusztus 5-e és 11-e között Mohácson hat gépkocsiból vitte el a benne hagyott értékeket. Több autó esetében a kissé leengedett ablakot használta ki arra, hogy megszerezze a járműben hagyott szerszámokat, de ha másképp nem ment, hát feltörte a járművet azért, hogy az értékekhez – a többi között hangszóró, autórádió, forgalmi engedély, törzskönyv – hozzájusson - írja a police.hu.

De nemcsak a kocsikat vette célba, egy ház udvaráról elvitt egy mozgásérzékelős LED-lámpát, valamint egy hangszórót is, egy társasház elől pedig egy lezárt kerékpárt lovasított meg. A rendőrök kihallgatása után őrizetbe vették a 23 éves férfit, majd kezdeményezték a letartóztatását. Többrendbeli lopás miatt nyomoz ellene a Mohácsi Rendőrkapitányság.

Címlapról ajánljuk
Kopasz Bálint: egy ideig nem tervezek kajakba ülni

Kopasz Bálint: egy ideig nem tervezek kajakba ülni

Bár alapvetően örül a bronzéremnek a címvédő Kopasz Bálint, nem tagadja, némi csalódottságot is érzett a férfi kajak egyesek 1000 méteres versenyszámának olimpiai döntője után. A Győri VSE sportolója azt mondta az InfoRádióban, nem érzett bénító nyomást amiatt, hogy neki kellene hoznia a remélt magyar aranyérmet a kajak-kenu sprint szakágának utolsó olimpiai versenynapján.
VIDEÓ
Megújul a VOSZ: vállalkozásfejlesztést is kínálnak az átalakuló irodáik

Megújul a VOSZ: vállalkozásfejlesztést is kínálnak az átalakuló irodáik

Már tíz vármegyeszékhelyen működnek a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) megújult területi irodái, ahol a Széchenyi Kártya Program termékeivel kapcsolatos eddigi, megszokott ügyintézésén/tanácsadáson kívül új szolgáltatásokkal, például az ESG-előírásokra való felkészülés támogatásával is segítik majd a kkv-kat – mondta a VOSZ elnöke a Portfolio-nak adott interjúban. Eppel János kiemelte: a tavalyi recessziós évben a Széchenyi Kártya Program hiteleinek majdnem 80%-a a vállalkozások napi működésének fenntartását, a likviditás biztosítását szolgálta. Az idei évvel kapcsolatban elmondta: ugyan csökkent az infláció, nőtt a reálkereset, valamint a kamatpálya is lefelé tart, azonban a fogyasztás még nem indult be, emiatt kivárnak a hazai kkv-k, várják a felfelé mutató tartós trendet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×