eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Prescription medication is strewn about, with pill bottles in the deep background.
Nyitókép: Darwin Brandis/Getty Images

Lekapcsolták a jánoshalmai dílereket

Kábítószert értékesítő bűnszövetség tagjai, három jánoshalmi férfi ellen indult eljárás Bács-Kiskunban - közölte Dabis Krisztina, a vármegyei rendőr-főkapitányság.

A háromfős társaság 39 éves tagja 2023 óta rendszeresen árulta az új pszichoaktív anyagnak minősülő "kristály" fantázianevű kábítószert. A rendőrség a nála tartott házkutatás során bruttó 36,04 gramm fehér és barna kábítószergyanús anyagot talált és foglalt le.

A nyomozás során az is kiderült, hogy az új pszichoaktív anyagok továbbértékesítésében egy 24 éves és egy 19 éves jánoshalmi férfi működött közre.

A rendőrök a trió vezetőjét, a legidősebb férfit bűnszövetségben elkövetett, új pszichoaktív anyaggal való visszaélés miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. Társait új pszichoaktív anyaggal való visszaélés miatt hallgatták ki a nyomozók. A lefoglalt anyagokat szakértő vizsgálja.

Címlapról ajánljuk

Csizmazia Gábor: Trump jól él azzal, hogy náluk rendezettség és erő, míg a demokratáknál káosz van

A jelölt kevés konkrétumot mondott a republikánusok konvencióját lezáró beszédében, inkább olyan kérdéseket vetett fel, amelyek széles körben érintik a szavazókat – mondta az InfoRádióban az NKE tudományos munkatársa, aki beszélt az egyre nagyobb nyomás alá kerülő Joe Bidenről is, aki visszaléphet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Péntekről szombatra virradó éjjel telefonon beszélt egymással Donald Trump republikánus elnökjelölt, és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, és amelyről Trump azt kommunikálta, hogy gyors békét fog teremteni Ukrajnában. Zelenszkij erről nem tett említést, arról viszont igen, hogy megállapodtak egy személyes találkozóban, amelyen majd a tartós béke lehetőségeit egyeztetik. Közben az éjjel az oroszok ismét támadták az ukrán energetikai infrastruktúrát, és az is kiszivárgott, hogy az amerikai Patriot rakétarendszer rakétagyártásának felpörgetése akadályokba fog ütközni Japánban, mert egy kritikus fontosságú alkatrészből hiány van. Friss híreink a háborúról szombaton.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×