eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Police.hu
Nyitókép: Police.hu

Nagy disznóság zajlott a húsfeldolgozó üzemben – képek

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szegedi osztályának nyomozói egy 49 éves férfit elfogtak és őrizetbe vettek, jelenleg letartóztatásban van.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala Élelmiszerlánc- Biztonsági és Állategészségügyi Osztályának jelzése alapján olyan információ jutott az Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak tudomására, hogy egy Szegedhez közeli húsfeldolgozó üzem területén nagy valószínűséggel kannabiszt termesztenek.

Az NNI szegedi osztályának nyomozói június 27-én a Csongrád-Csanád vármegyei kollégákkal az üzem területén található helyiségekben szemlét tartottak, amelynek során egy rejtekajtóval elválasztott pincehelyiségben, 103 tő kannabisz növényt, a termesztéshez használt eszközöket – fénycsöveket, sátrakat – fogyasztásra kiporciózott növényi törmeléket, valamit az egyik melléképületben 1331 gramm leszüretelt termést találtak és foglaltak le – számolt be a police.hu.

Police.hu
Police.hu

A 49 éves férfi a rejtekhelyen a növényi egyedeket, hővédős, növénytermesztő sátrakban – a gyanú szerint értékesítési céllal – termesztette, melyeket a neveléséhez szükséges világítótestekkel szerelt fel, illetve azok fejlődéséhez szükséges párásító, légkeverőgépeket, szűrőket, valamint tápszereket alkalmazott.

P. Gyulát a nyomozók elfogták, jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A Szegedi Járásbíróság elrendelte a letartóztatását – olvasható.

Címlapról ajánljuk
Gémesi Csanád: Az igazságtalanságot mindig nehezen viselem

Gémesi Csanád: Az igazságtalanságot mindig nehezen viselem

Egyetlen tussal kapott ki a legjobb 16 között a tunéziai Faresz Ferzsanitól a magyar kardozó, aki rendkívül csalódott volt a vereség után.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×