eur:
395.11
usd:
368.1
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Rendőrök a Véda automata közlekedés-ellenőrzési rendszer egyik sebességmérőjével a 6-os főúton, Pécs határában 2016. április 21-én. Csaknem kilencszáz magyarországi helyszínen ellenőrzi a rendőrség a sebességhatár túllépését reggel hat óra óta 24 órán keresztül a Speedmarathon nemzetközi akció keretében.
Nyitókép: MTI Fotó: Sóki Tamás

Lesben álltak a nógrádi rendőrök, fülön is csíptek fél nap alatt közel 50 gyorshajtót

Két száguldozó kiemelkedően átlépte a sebességhatárt, őket egy-egy szép bírsággal és jó néhány büntetőponttal jutalmazták az egyenruhások.

június 8-án, 12 óra leforgása alatt összesen 48 gyorshajtót kaptak lencsevégre a Nógrád vármegyei rendőrök - áll a rendőrség közleményében. Ebből a Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén 26 járművezető vette semmibe a megengedett sebességhatárt és azt túllépve haladt úticélja felé.

Így tett annak a két járműnek a vezetője is, akiket június 8-án a reggeli órákban Sóshartyán belterületén leplezett le a sebességmérő eszköz.

Az első sofőr 7 óra 44 perckor haladt el 90 km/h sebességgel, míg a másik jármű vezetője 8 óra 4 perckor 101 km/h sebességgel a mérőműszer kamerája előtt, ami rögzítette is a szabályszegést.

Ezért a manőverért az első jármű vezetője 78 000 forint közigazgatási bírságra és 4 közúti közlekedési előéleti pontra, míg a másik sofőr 117 000 forint közigazgatási bírságra és 6 közúti közlekedési előéleti pontra számíthat.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Orbán Viktor Ukrajnában járt, eközben az orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter

Orbán Viktor Ukrajnában járt, eközben az orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter

Az európai állam- és kormányfők közül egyre kevesebben vannak, akik még nem látogattak el az orosz invázió sújtotta Ukrajnába - most már nem gazdagítja ezt a tábort Orbán Viktor sem, a magyar miniszterelnök ugyanis ma Kijevbe utazott. Ám eközben Szijjártó Péter külügyminiszter, aki gyakran jár Oroszországba, telefonbeszélgetést folytatott Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel - tudósított a Telex.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×