eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Gyilkossági helyszín.
Nyitókép: Karen Moskowitz / Getty Images

Szörnyű tragédia történt Budapesten

Egy 98 éves nő az áldozat.

A Magyar Nemzet számolt be róla, hogy meghalt egy ember a Nagykörúton. A lappal az Országos Mentőszolgálat azt közölte, hogy egy 98 éves nő az áldozat.

Az újság azt írta, hogy a nő kivetette magát egy társasház negyedik emeletéről. Állítólag gyilkosság áldozata lehetett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya viszont azt közölte a 24.hu-val, hogy idegenkezűségre, illetve bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel.

Azt viszont megerősítették a portálnak, hogy a nő kizuhant Ferenc körút egyik lakásának ablakából. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

(Címlapképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Heves harcok dúlnak Ukrajnában, az oroszok elfoglaltak egy újabb települést – Háborús híreink vasárnap

Heves harcok dúlnak Ukrajnában, az oroszok elfoglaltak egy újabb települést – Háborús híreink vasárnap

Az orosz védelmi minisztérium szombaton bejelentette, hogy erői sikeresen elfoglalták Lozuvatske települést az ukrajnai Donyeck megyében, Pokrovszk városától nem messze. Ez a térség az elmúlt hónapok leghevesebb frontcsatáinak helyszíne. Mindeközben az ukránok sem tétlenkedtek, Alekszej Szmirnov megbízott regionális kormányzó közlése szerint egy Ukrajna által indított dróntámadás következtében három orosz olajtartály gyulladt ki.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×