eur:
395.32
usd:
368.33
bux:
72288.23
2024. július 2. kedd Ottó

Döbbentes felfedezést tettek a NAV nyomozói

Babaruhaboltnak álcázott illegális dohányboltot lepleztek le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Nyírségben.

A boltot tulajdonló középkorú férfi magyar zárjegy nélküli cigarettát árult a pult alól. A pénzügyőrök régóta figyelték, ahogy egymásnak adják a kilincset a bababolt vásárlói. Felettébb gyanús volt, hogy főként férfiak érkeztek, majd röviddel később babaholmi nélkül távoztak az üzletből - fűzték hozzá.

A pénzügyőrök az 533 doboz, több mint 1,2 millió forint értékű illegális cigarettát lefoglalták, jövedéki törvénysértés és költségvetési csalás miatt indítottak eljárást. A 45 éves elkövetőnek a trafiktörvény megsértése miatt is felelnie kell, és több milliós bírságra számíthat - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Magyarics Tamás az Arénában: ha Trump fegyelmezett marad, megtarthatja előnyét

Magyarics Tamás az Arénában: ha Trump fegyelmezett marad, megtarthatja előnyét

Ha Joe Biden helyett új jelöltet állítanának a demokraták, az példátlan lenne az amerikai elnökválasztások történetében – mondta Magyarics Tamás, az ELTE professzor emeritusa, külpolitikai szakértő. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az elnökjelölti vita következményeiről, a lehetséges forgatókönyvekről és a Donald Trump elleni perek jelentőségéről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×