eur:
392.88
usd:
363.43
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Lady with the knife standing in a bedroom looking out of the window with a knife, as if waiting for her victim
Nyitókép: Mimi Van Praagh/Getty Images

Megrázó részletek derültek ki a jászszentandrási gyermekgyilkosságról

A szomszédok szerint a 40 éves nő azért ölhette meg hároméves kislányát, hogy ezzel fájdalmat okozzon volt párjának. A gyilkos anyára egy kádban bukkantak rá holtan a rendőrök.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, hétfő este holtan találtak rá egy középkorú nőre és gyermekére jászszentandrási otthonukban. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a hároméves kislány halálát idegenkezűség okozta, a 40 éves nő pedig öngyilkos lett. Az ügyben emberölés elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak.

A Blikk a szomszédoktól megtudta, hogy a gyermeke életét kiontó nő könyvtárosként dolgozott, és az utóbbi időben nagyon furcsán viselkedett.

Egyedül nevelte a kislányát, akit teljesen el akart szakítani az édesapjától.

Az egyik szomszéd elmondása szerint a nő folyamatosan „terrorizálta” a gyermeket, volt párjáról pedig hazugságokat terjesztett, hogy rossz színben tüntesse fel őt. A pár állítólag a kislány megszületése után nem sokkal szakított.

A szomszéd elmondta: az apa múlt pénteken néhány órára elvitte a kislányt, majd miután visszaérkeztek, az édesanya be akarta csalogatni a házba a férfit, aki nem volt hajlandó erre. A nő ezen felhúzta magát, előbb lefújta gázspray-vel, majd

a gyermek szeme láttára rátámadt egy konyhakéssel volt párjára.

Annyira elfajultak a dolgok, hogy végül rendőrök vitték el a nőt, akit nem sokkal később kórházba szállítottak, onnan viszont másnap hazaengedték.

Az apa múlt hétvégén ismét látni szerette volna a kislányát, de senki sem nyitott neki ajtót. Hétfő este a rendőrök törtek be a lakásba, ahol két holttestet találtak.

Az egyik szomszéd szerint azért ölhette meg a 40 éves nő a lányát, hogy fájdalmat okozzon ezzel az apjának, aki nagyon szerette a gyermeket. A környéken lakók közül többen is megerősítették, hogy a gyilkos anyára egy kádban bukkantak rá, miután vélhetően felvágta az ereit. A kislány halálát valószínűleg fulladás okozta, vagyis megfojtották.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×