eur:
394.84
usd:
367.72
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Shadow of the hand holding a big sharp knife. Murderer, killer or robber with a knife. Criminal. Crime. Horror scene.
Nyitókép: rootstocks

Egy vendég halálra szurkálta egy békéscsabai hotel alkalmazottját

A hotel dolgozóját a súlyos bántalmazás után kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét.

Egy szóváltás után a békéscsabai Kórház utcában található hotel vendége dulakodás közben egy bicskával többször megszúrta a hotel egyik alkalmazottját augusztus 15-én, kedd este 21 óra 45 perc körül – írja a police.hu.

A sérültet kórházba vitték, ott később életét vesztette. A tettes, egy 27 éves érdi férfi elmenekült, a rendőrség körözi.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett miatt nyomozást rendelt el, és

a rendőrök kérik, hogy aki látja Kóra Tamás Máriót, esetleg tudja, hol lehet, tegyen bejelentést.
Police.hu
Fotó: Police.hu

A bejelentésheez rendelkezésre áll a 112-es segélyhívószám, illetve a Telefontanú +36/80/555-111-es száma. Mindkét szám ingyenesen és a nap 24 órájában hívható, az utóbbi elérhetőségen akár név nélkül is lehet bejelentést tenni. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság hívószáma: 66/523-700, ezen a számon is folyamatosan fogadják a bejelentéseket.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 05:15
×
×
×
×