eur:
397.65
usd:
364.07
bux:
72504.23
2024. augusztus 2. péntek Lehel
Fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

A 75-ös trolin razziáztak a rendőrök, italozókat fogtak meg - videó

A 75-ös troli vonalát ellenőrizték a rendőrök, egy embert elfogtak, hét esetben szabálysértési feljelentést tettek.

Január 24-én ellenőrizték a 75-ös trolibuszt, a megállóhelyeket és azok környékét a rendőrök - áll a rendőrség beszámolójában.

Az akció során a megállók környékén a járőrök elfogtak, majd előállítottak egy embert, akit azért kerestek, mert a bíróság a tartózkodási helyének megállapítását kérte.

Öt esetben szabálysértési feljelentést tettek a közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése, többek között gyalogosok szabálytalan közlekedése, vagy várakozni tilos figyelmen kívül hagyása miatt. Közterületen történő szeszes ital fogyasztás miatt két esetben tettek feljelentést.

Címlapról ajánljuk

Falus András génkutató: Imane Helif állapota egyenértékű a biológiai doppinggal

A nők között bokszoló Imane Helif algériai olimpikon egy olyan genetikai eltéréssel született nő, akit a magas tesztoszteronszintje a férfiakéhoz mérhető fizikai adottságokkal ruházott fel. Az ügyben az InfoRádió Falus András Széchenyi-díjas immunológus professzort, génkutatót kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
Lukoil-ügy: az Európai Bizottság újra tárgyalt a magyar kormánnyal

Lukoil-ügy: az Európai Bizottság újra tárgyalt a magyar kormánnyal

Valdis Dombrovskis, az Európai Bizottság alelnöke és Szijjártó Péter magyar külügyminiszter ismét megbeszélést folytatott a magyar energiaellátásról, különös tekintettel az orosz Lukoilra vonatkozó ukrajnai szankciókra és azok nyersolajszállításokra gyakorolt hatásaira. Dombrovskis biztosította Szijjártót, hogy az Ukrajnán keresztül Magyarországra és Szlovákiába irányuló olajtranzitokat nem érintik a szankciók, amennyiben a Lukoil nem a tulajdonosa az olajnak. A felek megállapodtak az együttműködés folytatásában, miközben Magyarország részletes dokumentációt nyújt be nyersolajszállítási szerződéseiről az Európai Bizottságnak, amely kész frissíteni elemzését az új információk alapján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×