eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a József Attila utcában, ahol megöltek két férfit egy verekedésben 2020. május 22-én. Hajnali 3 óra után értesítették a rendőrséget, hogy a belvárosban több ember összeverekedett, és többeket megkéseltek. A rendőrök a helyszínen két embert találtak az úttesten, súlyos szúrt sebesülésekkel. Mindketten a helyszínen meghaltak. A járőrök hat embert állítottak elő, a BRFK emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Rejtélyes halál Budapest belvárosában

Egy fejbe lőtt férfit találtak a rendőrök egy Király utcai lakásban.

A hatóságokat a szomszédok riasztották. Amikor a rendőrök betörték a lakás ajtaját már holtan találták az 55 éves férfit - írja a 24.hu.

Úgy tudni, öngyilkos akart lenni ezért főbe lőtte magát. A nyomozók bűncselekményre utaló körülményeket nem találtak a helyszínen, így a BRFK közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Ha segítségre van szüksége!
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

(Címlapképünk csak illusztráció.)

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×