eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Night image presenting detail of an unidentified classical bicycle in urban space. Blurred background and plenty of a copy space. Good to talk about commuting, transport, livestyle, and environement.
Nyitókép: Jakub Pelka/Getty Images

Elkötött egy pipacsmintás kerékpárt, majd életveszélyes mutatványba kezdett

A pipacsmintás kerékpárral közlekedő külföldit a kecskeméti nyomozók őrizetbe vették.

A rendőrség tájékoztatása szerint 2023. január 16-án, a kora esti órákban bejelentés érkezett, miszerint egy kunszállási tanya bekerítetlen udvaráról valaki eltulajdonított egy kerékpárt. A károsult ezzel egyidőben a polgárőrségnek is jelezte az esetet. A helyszínre elsőként egy polgárőr érkezett, aki felvette a kapcsolatot a helyi körzeti megbízottal, aki azonnal örömhírrel tudott szolgálni: a bicikli már előkerült.

Kiderült, hogy egy autós bejelentést tett a tevékenység-irányítási központba, mert egy férfit látott az autópályán kerékpározni, egyébként nem messze a lopás helyszínétől. A vármegyei autópálya alosztály munkatársai azonnal a nyaktörő és veszélyes mutatvány elkövetőjének a keresésére indultak, bízva abban, hogy a gyorsaságuk akár életet is menthet, hiszen a sztrádán biciklizni nem csupán tilos, hanem életveszélyes is – írja a Police.hu.

Szerencsére rövid időn belül megtalálták azt a lengyel férfit, aki éppen a lerobbant kamionjához kerekezett a fiatalasszony kerékpárjával. A 30 éves külföldi nem adott arra magyarázatot, hogy került hozzá a kétkerekű, de elismerte, hogy azt ő tulajdonította el. A piros pipacsmintás kerékpárt a tulajdonosa azonnal visszakapta.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság bűnügyi munkatársai a lengyel sofőrt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×