eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Concept de la prison et de la privation de liberté avec la lumière du jour qui éclaire l’intérieur d’une cellule au travers des barreaux de la fenêtre.
Nyitókép: Pict Rider/Getty Images

Halálra erőszakolták a 94 éves asszonyt, életük végéig rács mögött maradhatnak

Szörnyűséges történetet közölt a borsodi főügyészség.

Brutális kegyetlenséggel ölt a testvérpár; a borsodi főügyészség vádat emelt két férfival szemben, "többszörösen minősülő emberölés bűntette és magánlaksértés" miatt.

Az elkövetők ittasan bementek az idős asszony házába, bántalmazták, majd sérelmére mindketten szexuális cselekményeket végeztek, a lakást átkutatták és 100000 forint készpénzzel távoztak. Egyikük később visszament és a sértett sérelmére újabb szexuális cselekményt követett el.

A vádirat szerint a testvérek egy borsodi kistelepülésen éltek, az ügyészségi közlés szerint "züllött, italozó életmódot folytattak".

2020. november végén az ingatlanba az ablakot benyomva bemásztak, a zajra az álmából felkelt nő sikoltozni kezdett és segítségért kiabált, azonban a vádlottak bántalmazták, levetkőztették, lefogták.

Az áldozatot eszméletlen állapotban, mezítelenül, a fűtetlen ház hideg padlóján hagyták. A férfiak a házban elrejtett több mint 1 000 000 forint készpénzt nem találták meg.

Az időskorú asszony zúzódásos és bordatöréses sérüléseket szenvedett el, és a helyszínen meghalt.

A támadük életük végéig a rács mögött maradhatnak.

Címlapról ajánljuk
Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×