eur:
394.99
usd:
367.8
bux:
72094.79
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Nyitókép: Police.hu

Az ajtója felgyújtásával próbált bejutni a lakásába – képek

A 43 éves zavart asszonyt a rendőrök a helyszínen elfogták.

Az óbudai rendőrök 2022. szeptember 15-én este azért mentek ki egy III. kerületi társasházhoz, mert egy nő a lakása elé a folyosóra újságpapírokat, kisebb fadarabokat hordott össze egy kupacba, majd úgy próbált bejutni a lakásába, hogy az ajtófélfát meggyújtotta.

Elmondása szerint azért tett így, mert korábban elhagyta a lakáskulcsát.

A nő a társasház ajtajára egy papírlapot is felragasztott a következő felirattal: „A 7. emeleten füsttel járó tevékenység lesz a nap folyamán. A kellemetlenségekért elnézést kérek.” A lépcsőházban tűz nem keletkezett, viszont az épület füsttel telítődött.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

A 43 éves zavart asszonyt a rendőrök a helyszínen elfogták, majd a mentők füstmérgezés gyanújával – rendőri kísérettel – kórházba vitték. A III. kerületi Rendőrkapitányság közveszély okozása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.​

Police.hu
Forrás: Police.hu
Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×