eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Scales of justice and Gavel on wooden table and Lawyer or Judge working with agreement in Courtroom, Justice and Law concept.
Nyitókép: Pattanaphong Khuankaew/Getty Images

Agyonverte élettársát - 16 év

A nő a 40-50 ütéstől eszméletét vesztette. Másnap eszmélt rá a férfi, mit tett, menekülni próbált.

Jogerősen tizenhat év fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki 2020 nyarán agyonverte élettársát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Dombrádon.

A Debreceni Ítélőtábla keddi határozatával helybenhagyta az első fokon eljáró Nyíregyházi Törvényszék 2021. szeptemberi ítéletét, amelyet különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt szabott ki a vádlottra.

Fórizs Ildikó, az ítélőtábla szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a vádlott 2020. június 4-én az esti órákban veszekedni kezdett élettársával dombrádi lakóházukban. A férfi több alkalommal arcon ütötte az asszonyt, aki az ütésektől a földre esett. Ekkor támadója rátérdelt, rátaposott és többször megrúgta.

A nő a 40-50 ütéstől eszméletét vesztette, és életveszélyes állapotba került. A férfi másnap délután látta, hogy élettársa még mindig eszméletlen, ezért segítséget kért egyik ismerősétől, odaadta neki a lakáskulcsát, ő pedig elmenekült.

Az ismerős megpróbálta az asszonyt újraéleszteni, a mentők azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×