eur:
392.41
usd:
362.4
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Betörtek a Manchester United sztárjához - felesége a gyerekekkel elbújt az egyik szobában

Kihagyja csapata szombati, West Ham United elleni bajnoki mérkőzését Victor Lindelöf, a Manchester United labdarúgócsapatának védője.

A svéd válogatott futballista maga kérte Ralf Rangnick vezetőedzőtől, hogy otthon maradhasson az után, hogy szerdán - amikor a Brentford ellen játszottak - betörtek hozzájuk, és felesége a két gyerekükkel kénytelen volt az egyik szobában elbújni. Az esetről Maja Nillson-Lindelof, a futballista házastársa a közösségi médiában számolt be.

"Jól vagyunk, de megrázó és félelmetes volt az eset nekem és a gyerekeknek is" - írta Instagram-oldalán.

Rangnick elmondta, játékosa nem akarta ebben a helyzetben magára hagyni a családját, így abban állapodtak meg, hogy a pénteki edzést és a szombati mérkőzést kihagyja.

A Manchester United támogatásáról biztosította Lindelöföt, egyúttal kérte, hogy ha bárki információval rendelkezik a betörés körülményeiről, lépjen kapcsolatba a rendőrséggel.

Címlapról ajánljuk
Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Az Alkotmánybíróság pénteken hozott határozatában megsemmisítette a főpolgármester-választásról hozott kúriai döntést, így továbbra sem fejeződött be a Karácsony Gergely és Vitézy Dávid közötti versenyfutás Budapest vezetéséért. Az ügyben a Kúriának új eljárást kell lefolytatnia, és új döntést kell hoznia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×