eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Hand in jail
Nyitókép: anurakpong/Getty Images

Különös kegyetlenséggel végzett ivócimborájával, majd kifosztotta

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre számíthat a férfi.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a vádlott korábbról ismerte a hajléktalan, italozó életmódot folytató sértettet, vele több alkalommal együtt italozott a sértett tatabányai kertjében.

A vádlott 2019. május 2-án (15:17 és 20:30 között, közelebbről meg nem határozható időpontban) megjelent a sértettnél a kertjében található bódéban. Ott tartózkodása során ismeretlen okból bántalmazta az ittas állapotban lévő sértettet, testszerte, több alkalommal kis, közepes és nagy erővel ököllel ütötte, rúgta, megtaposta. Ezt követően a vádlott a földön fekvő, még életben lévő sértett mobiltelefonját eltulajdonította, majd még ezen az estén értékesítette azt. Másnap hajnalban visszatért a sértett kertjébe, és eltulajdonította az akkor már halott sértett ruhaneműit is.

Az áldozat halálát fulladás okozta. Mint olvasható,

a bántalmazás az átlagosnál nagyobb szenvedést, halálfélelmet, elnyújtott jelleggel fulladást eredményezhetett.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a vádlottal szemben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás bűntettének elkövetése miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre.

A főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék a különös visszaeső vádlottal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetést szabjon ki és tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×