eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
N. János az ellene emberölés miatt folytatott per tárgyalásán a Tatabányai Törvényszék tárgyalótermében 2019. március 1-jén.  A darnózseli hentest azzal vádolják, hogy megölte feleségét, testét feldarabolta, maradványait részben elégette, majd szétszórta.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Vádemelés a darnózseli hentesnek alibit biztosító rokonnal szemben

A hozzátartozó alibit próbált a terheltnek igazolni a bűntény idejére.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség közleménye szerint a vádirati tényállás szerint a nő az emberölés miatti büntetőeljárás során tanúként végig hamisan állította, hogy az elkövető a bűncselekmény időpontjában nála tartózkodott.

Mint ismert, a Kúria a férfit bűnösnek mondta ki előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettében. A férfit azzal vádolták, hogy 2014-ben megölte feleségét, a holttestet pedig a házukban lévő húsfeldolgozóban feldarabolta, maradványait elégette, majd egy réten szétszórta.

A mostani közleményben az áll, hogy az emberölés bűntette miatti büntetőeljárás során eljáró bíróságok mindegyike megállapította, hogy valótlan a terhelt és hozzátartozójának azon egybehangzó állítása, miszerint a bűncselekmény elkövetésének időpontjában a felesége megöléséért jogerősen elítélt férfi nála, a nő otthonában tartózkodott.

Az ügyészség a nőt büntetőügyben elkövetett hamis tanúzás bűntettével vádolja. A bűncselekmény büntetési tétele egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés. Az ügyészség gyorsított eljárást kezdeményezve – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzés meghozatalára tett indítványt, melyben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását kérte

Az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja megfogni az ügyben.

Címlapról ajánljuk
Az MI kinyitja a világot az okostelefon-használóknak, de ezt nem mindenki élvezheti

Az MI kinyitja a világot az okostelefon-használóknak, de ezt nem mindenki élvezheti

A legújabb, legfejlettebb mesterséges intelligencia-funkciók továbbra is a csúcskategóriás készülékek privilégiumai maradnak – mondta az InfoRádióban a hwsw.hu informatikai szakportál újságírója. Koi Tamás hozzátette: még jó ideig csak azok számára lesznek elérhetők ezek a funkciók, akik a legmodernebb, legdrágább telefonokat vásárolják meg.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×