eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Lucas Hernandez, a Bayern München (b) és Erling Braut Haaland, a Borussia Dortmund  játékosa a labdarúgó Német Szuperkupáért játszott mérkőzésen Münchenben 2020. szeptember 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Andreas Gebert

Fél év börtön vár a Bayern München világbajnok labdarúgójára

Lucas Hernandez fittyet hányt a távoltartási végzésre.

Hat hónap börtön vár Lucas Hernandezre, a Bayern München francia válogatott védőjére - írja a BBC híradására hivatkozva az Index.

A 25 éves labdarúgó azért mehet a börtönbe, mert nem tartotta be a rá vonatkozó távoltartási végzést. A rendelkezést még 2017-ben hozták fél évre, miután verekedtek barátnőjével, Amelia Ossa Llorentével, akit ezt követően kórházba is kellett vinni - mindkettejüket 31 nap közmunkára ítélték akkor, sőt ki is békültek és összeházasodtak. Ám ez a korábbi események fényében nem volt törvényes, mivel érvényben volt a távoltartás.

Lucas Hernandeznek így a jövő hétig meg kell jelennie a bíróságon, majd 10 napon belül mehet a rácsok mögé. Választhat, hová kerül.

Az ítélet nem jogerős.

Címlapról ajánljuk
Új EU-frakcióról beszélt Bécsben az osztrák Szabadságpárt elnöke, a Fidesz elnöke és a cseh ANO vezetője
Patrióták

Új EU-frakcióról beszélt Bécsben az osztrák Szabadságpárt elnöke, a Fidesz elnöke és a cseh ANO vezetője

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×