eur:
396.06
usd:
362.66
bux:
0
2024. augusztus 9. péntek Emőd
A budapesti Nagykőrösi úton telepített Véda közúti intelligens kamerának nevezett új fix traffipaxok 2016. április 4-én. Az új kamerák, amelyek április 5-én reggeltől fognak működni, sebességmérés mellett - a többi között - forgalomszámlálásra és többféle szabályszegés felismerésére, dokumentálására is alkalmasak. A rendszer 160 mobil sebességmérőt, valamint az ország egész területén 365 fixtelepítésű komplex közlekedésellenőrző pontot (KKEP) foglal magában, 134 útszakaszon.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

"Tökéletes" helyre tettek ki 14 sebességmérőt Pest megyében

Egyetlen nap alatt 560 szabálytalanságot vettek videóra.

A Pest megyei rendőrök 14 sebességmérő készülékkel 560 szabálytalanságot rögzítettek egyetlen nap alatt, október 5. reggeltől - olvasható a Police.hu portálon.

A gyorshajtók közül 212 embert megállításukat követően bírságoltak. 165 sofőr helyszíni bírsága 1,125 millió forintot, 47 sofőr közigazgatási bírsága 1,65 millió forintot tett ki.

A legkirívóbb száguldást Érd, Ercsi úton rögzítették. Egy járművezető 50 km/h helyett 104 km/h tempóval közlekedett az éjszakában, ez 90 ezer forintot ért.

Címlapról ajánljuk
Újabb kiszabadult fogoly szólalt meg: kérés nélkül kapott kegyelmet

Újabb kiszabadult fogoly szólalt meg: kérés nélkül kapott kegyelmet

Az orosz-brit állampolgárságú Vlagyimir Kara-Murza és a német Patrick Schöbel után újabb, az Oroszország és a nyugati országok között a múlt héten lezajlott "történelmi" fogolycsere érintettje tárta a nyilvánosság elé a tapasztalatait az orosz börtönviszonyokról és az ukrajnai háborúról.

Szépségtapasz: háromgólos győzelem a görögök ellen

A magyar női vízilabda-válogatott 12-9-re legyőzte a görögöket, s ezzel jogot szerzett arra, hogy szombaton az ötödik helyért játsszon, az olaszokkal.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.09. péntek, 18:00
Harangi Szabolcs
geológus, egyetemi tanár, az ELTE TTK Földrajz- és Földtudományi Intézet igazgatója
Moszkva képtelen kezelni a kurszki helyzetet, egyre mélyebbre törnek Oroszországban az ukrán csapatok – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Moszkva képtelen kezelni a kurszki helyzetet, egyre mélyebbre törnek Oroszországban az ukrán csapatok – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Az ukrán támadók egyszerűen kikerülik a Kurszk megyében felhúzott orosz védvonalakat és megerősített településeket, ezért tudtak pár nap alatt a határtól több mint 30 kilométerre kontrollzónát kialakítani – írja friss elemzésében az orosz Rybar biztonságpolitikai thinktank. Úgy néz ki, egyáltalán nem igaz, hogy sikerült megállítani az ukrán előretörést Kurszk megyében: Szudzsát elfoglalták az ukrán katonák és három irányba is megindultak Oroszország belterületei felé. Zelenszkij rohamlövészei már több mint 30 kilométerre vannak a határtól. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×