eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pexels.com

Tűzharc után lekapcsolták az egyik legkeresettebb bűnözőt Montenegróban

Akciófilmekbe illő körülmények között kapták el G. Igort.

A Blikk információi szerint a hazai hatóságok elől nyolc hónapja sikeresen menekülő, többszörösen büntetett előéletű G. Igor külföldön sem tagadta meg önmagát: ott is droggal próbált üzletelni, mielőtt a nyomozók rajtaütöttek. Az alvilágban csak „Találékony Igor” néven futó, pécsi lakhelyű férfi elfogásával egy napon a montenegrói rendőrök lekapcsoltak egy marihuána–szállítmányt, amelyet koronavírus elleni vakcina dobozába rejtettek el. A rendőrség vizsgálja, hogy pécsi férfinak köze lehet-e ehhez a bűncselekményhez.

G. Igor, ahogy korábban Magyarországon, úgy Montenegróban is próbált elmenekülni, ám most nem volt akkora szerencséje, tűzpárbaj után kattant a bilincs a csuklóján – teszi hozzá a bulvárlap. „Még nagyon friss ez a dolog, én is csak nemrégiben értesültem Igor elfogásáról. Remélem, hogy hamarosan tudok vele beszélni, és akkor tisztábban látok ebben az ügyben” – közölte a Blikkel az ügyvédje, Lichy József. Hírek szerint a férfit jelenleg kórházban ápolják.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, a legkeresettebb bűnözők toplistáján is szereplő férfit januárban már csaknem sikerült kézre keríteni, amikor egy a drogügylet kellős közepén csaptak le a bandájára. G. Igor picit távolabbról, egy X6-os BMW-ből figyelte az eseményeket, s amikor meglátta, hogy a hatóság emberei megérkeztek, azonnal kereket oldott. A rendőrök hatalmas erőkkel vették üldözőbe, de végül nem sikerült elkapniuk.

A Blikk hozzáteszi: azt még nem lehet tudni, hogy mostani elfogása után kiadják-e Magyarországnak, és ha igen, mikor fog ez megtörténni.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×