eur:
394.17
usd:
361.1
bux:
72028.77
2024. augusztus 9. péntek Emőd
Nyitókép: police.hu

Bódító levelet fogtak el, gyanús volt a parfümszag

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 49 éves múcsonyi férfival szemben. A gyanúsított 2020. június 18-án, a postán feladott egy levelet az egyik büntetés-végrehajtási intézményben fogvatartott rokonának.

A börtönben a küldemény átvizsgálását végrehajtó személyzet parfüm illatot érzett, továbbá szemmel látható volt, hogy azt valamilyen folyadékkal itatták át, ezért azonnal értesítették a rendőrséget, melyek során a nyomozók a papírt lefoglalták, és vegyészszakértőt rendeltek ki - számolt be az esetről a rendőrség.

Az elkészült vélemény alapján a levél új pszichoaktív anyagnak minősülő vegyülettel volt átitatva, ezért a rendőrök a feladót 2020. december 2-án a Sajókazai Rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk

Nyilatkozatok a vesztes pólóelődöntő után: "arra vártunk, hogy elbizonytalanodnak"

Nem sikerült az olimpiai döntőbe jutás a magyar férfi vízilabda-válogatottnak a párizsi olimpián. A Horvátország elleni összecsapást követően a vesztes csata magyar főszereplői azért értékelték a történteket, elmondták, miért nem sikerült győzni. Varga Zsolt szövetségi kapitánynak fáj, hogy elúszott egy ekkora lehetőség, pedig "működött a stratégia".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.12. hétfő, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Majdnem ledolgozták heti veszteségüket a tőzsdék

Majdnem ledolgozták heti veszteségüket a tőzsdék

Jó hangulatban kezdődött a kereskedés az európai tőzsdéken pénteken, a délelőtt folyamán pluszban tartózkodtak az irányadó indexek, miután a csütörtöki munkaerőpiaci adatok némileg megnyugtatták az amerikai gazdaság állapota miatt aggódó befektetőket. Az amerikai részvénypiacok csökkenéssel nyitottak, majd pluszba fordultak, de nagy mozgások nincsenek, fontos makroadatok híján nem érkezett iránymutatás. Itthon a Mol és az OTP részvényein volt ma a befektetők szeme, a két vállalat ugyanis hajnalban tette közzé negyedéves gyorsjelentését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×