eur:
394.18
usd:
361.11
bux:
72028.77
2024. augusztus 10. szombat Lőrinc
Nyitókép: YouTube/PoliceHungary

Galambos Lajos: bedrótoztak és ez volt a legkevesebb

Segített a rendőrségnek lebuktatni a 200 milliós csalókat. Azt mondta, sokkal izgalmasabb volt az egész, mint amit az ember a filmekben lát.

Mint az már korábban kiderült, csalók Polt Péter legfőbb ügyészre hivatkozva felajánlották Galambos Lajosnak, hogy 200 millió forint ellenében kedvező irányban befolyásolják az ítéletet a házaspár bírósági ügyében. Lagzi Lajcsi és hét társa víz-, gáz- és áramlopás miatt áll bíróság előtt, júliusban született volna ítélet, ráadásul az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért rá, így igen nagy a tét - emlékeztetett a Blikk, megírva: a vállalkozó megkeresését követően azonnal jelezte a hatóság felé, bűncselekménybe akarják belekeverni.

A vállalkozó ígérete szerint 200 millió forint kifizetése ellenében biztosította volna, hogy a büntetőügy letöltendő szabadságvesztés büntetés kiszabása nélkül záruljon le.

A Borsnak adott nyilatkozatából most kiderült, bedrótozva buktatták le a csalókat. "Részleteket nem árulhatok el a módszerekről amelyekkel végül kézre kerítették a bűnbandát, de annyit mondhatok, hogy sokkal izgalmasabb volt az egész, mint amit az ember a filmekben lát. Szó szerint minden eszközt bevetettek és persze nekem is segítenem kellett. Maradjunk annyiban, hogy bedrótoztak és ez volt a legkevesebb. Örülök, hogy segíthettem a myomozóhatóságok munkáját, de remélem, többé nem kell átélnem hasonló izgalmakat" – mondta a zenész.

Az ügyben három személyt tartóztattak le és hallgattak ki. Mindhárman letartóztatásban várják a nyomozás lezárását.

Címlapról ajánljuk

Nyilatkozatok a vesztes pólóelődöntő után: "arra vártunk, hogy elbizonytalanodnak"

Nem sikerült az olimpiai döntőbe jutás a magyar férfi vízilabda-válogatottnak a párizsi olimpián. A Horvátország elleni összecsapást követően a vesztes csata magyar főszereplői azért értékelték a történteket, elmondták, miért nem sikerült győzni. Varga Zsolt szövetségi kapitánynak fáj, hogy elúszott egy ekkora lehetőség, pedig "működött a stratégia".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.12. hétfő, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Majdnem ledolgozták heti veszteségüket a tőzsdék

Majdnem ledolgozták heti veszteségüket a tőzsdék

Jó hangulatban kezdődött a kereskedés az európai tőzsdéken pénteken, a délelőtt folyamán pluszban tartózkodtak az irányadó indexek, miután a csütörtöki munkaerőpiaci adatok némileg megnyugtatták az amerikai gazdaság állapota miatt aggódó befektetőket. Az amerikai részvénypiacok csökkenéssel nyitottak, majd pluszba fordultak, de nagy mozgások nincsenek, fontos makroadatok híján nem érkezett iránymutatás. Itthon a Mol és az OTP részvényein volt ma a befektetők szeme, a két vállalat ugyanis hajnalban tette közzé negyedéves gyorsjelentését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×