eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Police.hu/YouTube

Lezárta az SZFE-s maszkot viselő nő elleni támadás ügyét a rendőrség

A BRFK 25 nap alatt végezett a februárban a csepeli buszon maszkfelirat miatt késelő férfi ügyében folytatott nyomozással. A közösség tagja elleni erőszakkal és testi sértéssel gyanúsított férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya fegyveresen elkövetett közösség tagja elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérlet bűntett megalapozott gyanújával folytatott eljárást a 37 éves, budapesti Ó. Bencével szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2021. február 25-én 7 óra 40 perc körül a Csepelen közlekedő 151-es buszon szidalmazott, majd késével arcán megsebzett egy nőt, mert az Free SZFE feliratú maszkot viselt. A megszúrt asszony könnyű sérülést szenvedett, a támadó elmenekült.

A bűncselekmény felderítésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot hozott létre. Az elkövető után hajtóvadászat indult, Ó. Bencét nyolc órán belül el is fogták.

A BRFK életvédelmi nyomozói a vizsgálati szakaszban szükséges feladatokat 25 nap alatt elvégezték, az illetékes ügyészségen a nyomozás bíróság elé állítással történő befejezésére tettek előterjesztést.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×