eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Forrás: Pixabay.com

Kinyitották a dossziét, óriási fordulat jöhet tíz év után a romagyilkosságok ügyében

Az élete végéig börtönben ülő Kiss Árpád fontos információkat juttathatott a hatóságok birtokába.

2008-2009 között bő egy év alatt, rövid időn belül hat cigány embert is agyonlőttek Magyarországon, az ügyben három embert tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek, egy elkövető 2022 előtt nem szabadulhat.

A Magyar Nemzetnek a Nemzeti Nyomozó Iroda most megerősítette a Pesti Srácok korábbi értesüléseit, melyek szerint további személyek kerülhetnek a hatóságok látókörébe a gyilkossági ügyekben.

Az NNI újonnan indult nyomozásában az esetleges felbujtókat, finanszírozókat és tettestársakat keresik.

A nyomozás megindítása összefüggésben állhat azzal, hogy Kiss Árpád elítélt több információval segíthette a hatóságokat. Az elítélt ügyvédjén keresztül levelet küldött portálnak, amelyben arról ír, hogy a Jobbikhoz közel álló körök tippekkel és anyagi támogatással segítették a társaságot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×