eur:
394.78
usd:
365.41
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Fonyó Gergely rendező (b) és a Gondnok szerepét alakító Szilágyi István beszélget  a Gézengúzok című, a Duna TV és Next Station Production által készülő új 11 részes ifjúsági tévéfilmsorozat forgatásán Budapesten, a XI. kerületi Mezőkövesd utcában. A sorozat egy középiskola hétköznapjait mutatja be. A diákok között Barátok közt-szereplők és korábbi Megasztár-döntősök is feltűnnek, a negyedik széria győztese, Király Viktor pedig tanárt alakít.
Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Újabb tragédia vár Szilágyi István özvegyére

A meggyilkolt színész hatalmas adósságot hagyott maga után, és a lakásmaffia is felbukkant az otthonuk körül.

Szilágyi István és felesége még évekkel ezelőtt vett fel hétmillió forint svájci frank alapú hitelt, hogy kibővítse XVII. kerületi házát. A pénz elfogyott, és a tartozás megsokszorozódott az előtt, hogy a felújítást befejezhették volna. Az özvegy úgy tudta, 22 millió forint tartozás van a házon, de kiderült: már több mint 30 milliót kell fizetnie a végrehajtóknak – írta a Ripost.

A tulajdoni lap szerint a színésznek 13 775 948 forint tartozása volt, ehhez jött még 51 095 frank, ami forintba átszámolva 17 millió. Így jön ki a 30 milliós össztartozás, ám emellett még kisebb elmaradásaik is voltak.

Az özvegyet a tetemes tartozása miatt ki is lakoltathatnák abból az otthonból, ahol eddig férjével és fiával élt, és amit a gyilkosság után sem volt hajlandó elhagyni. A koronavírus miatt azonban jelenleg kilakoltatási moratórium van érvényben, ami egészen a veszélyhelyzet végéig tart. Ezt követően persze újra folytatódnak az eljárások.

A lap úgy tudja, hogy korábban már több befektető is szemet vetett a dinamikusan fejlődő környéken található telekre, ahol akár egy modern társasházat is fel lehetne húzni. Ezért volt olyan vállalkozó is, aki megvette volna a hitelt a követeléskezelőtől. A környéken épp annyiba kerül egy hasonló méretű telek, mint amennyi adósság terheli az ingatlant.

Szilágyi István, a korábbi népszerű színészt a gyanú szerint a jelenleg letartóztatásban lévő fia ölte meg az otthonában.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×