eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Police.hu

Brutális módját választotta az öngyilkosságnak a tatabányai családirtó

A sokat látott rendőröket is megviselte a múlt pénteki tatabányai családirtás helyszíne. A lakásban valóságos vérfürdő fogadta őket.

Miután két kisfiát egy vascsővel agyonverte, a felesége pedig az utcára menekült előle, M. Ferenc meghozta élete utolsó döntését: semmiképp sem akarta megvárni a rendőröket, és élve kézre kerülni – írja a Bors, amely biztos forrásból úgy értesült: a férfi

magához vett egy kést, berohant a fürdőszobába, beült a fürdőkádba, majd egy hatalmas metszéssel átvágta a saját torkát.

A bulvárlap által megkérdezett orvos szerint M. Ferenc pár másodperc alatt elvérezhetett

Az MTI korábban arról írt, hogy a családfő pszichiátriai kezelés alatt állt. Ezt azonban anyósa és ismerősei cáfolták: szerintük sem alkohol-, sem drog-, sem mentális problémákkal nem küszködött. A Ripost szerint édesapja 20 évvel ezelőtti tragikus halála hagyhatott örök nyomot benne.

A férfi felesége a pénteki ámokfutás egyetlen túlélője. A Bors értesülései szerint az asszonyt továbbra is kórházba ápolják, teljesen összeomlott, egyelőre nincs olyan állapotban, hogy elhagyhassa az intézményt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Kiderült, mi a gond a magyar fogyasztással

Kiderült, mi a gond a magyar fogyasztással

Az inflációs válság jelentősen sújtotta az alacsony jövedelmű háztartásokat Magyarországon, ahol az élelmiszerárak drasztikus emelkedése miatt a fogyasztás visszaesett. Bár a reálbérek közel 10%-kal nőtnek idén, a kiskereskedelmi forgalom csak mérsékelten emelkedett, mivel sokan inkább megtakarítják jövedelmüket. Az MNB friss elemzése szerint a magasabb jövedelmű rétegek élvezték a legnagyobb jövedelemnövekedést, különösen a vállalkozói jövedelmek és megtakarításokból származó bevételek révén. Az alsó jövedelmi ötöd háztartásainak reáljövedelme jóval kisebb mértékben nőtt, ami súlyosbítja a gazdasági egyenlőtlenségeket. Magyarország fogyasztásnövekedése viszont ezzel együtt is európai összehasonlításban a középmezőny élén áll.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×