eur:
393.05
usd:
363.57
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: police.hu

Fordulat a tótkomlósi halott csecsemő ügyben

A rendőrség az elhunyt csecsemő édesanyjának felkutatásához a lakosság segítségét kéri. Békés megye rendőrfőkapitánya ötszázezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra szombat este érkezett bejelentés arról, hogy Tótkomlóson egy lakatlan családi ház előtti bozótos területen, egy nylonzacskóba csomagolva, halott csecsemőt találtak.

A rendőrségi portálon megjelent újabb közlemény szerint a rendőrség a lakosság segítségét kéri, közzétették annak a ruhának és plédnek a fotóját, amelybe az újszülöttet csavarták be és ezekkel együtt tették a szatyorba. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a plédet, vagy a kislányméretű ruhát látta már valakin tegyen bejelentést. Azok jelentkezését is várják, akik az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×