eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Nyitókép: Pixabay.com

Elfajult az iszogatás, repült az üveg, előkerült a fém bot

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt gyorsított eljárásban emelt vádat két férfi ellen a Kaposvári Járási Ügyészség.

A vádlottak késő estig egy kaposvári presszóban italoztak, majd távozás után heves szóváltásba keveredtek az utcán. Kiabálva szidalmazták és fenyegették egymást. A szóváltás hamarosan tettlegességig fajult – írja a Sonline.hu.

Először egy sörösüveg repült, válaszul előkerült egy teleszkópos fém bot. Hogy nem történt komolyabb baj, a gyors rendőri beavatkozásnak köszönhető. Az egyenruhások határozott fellépésükkel megakadályozták, és elfogták a verekedőket, írja a megyei hírportál.

A Kaposvári Járásbíróság az egyik vádlottat 80 óra közérdekű munkára, míg bűntársát 120 napos, 1000 forint napi tétel, vagyis 120 ezer forint összegű pénzbüntetésre ítélte.

Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×