eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Police.hu

Traffipax a 86-os főúton: itt a szenzációs négyes

Nyári száguldozás Nyugaton: száguldozó autósokat fogtak a vasi rendőrök.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai keddtől csütörtökig közlekedésrendészeti ellenőrzéseket hajtottak végre az M86-os számú autóút Vas megyei szakaszán. Az ellenőrzések célja elsősorban a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése volt - írja a police.hu.

Az ellenőrzések ideje alatt a rendőrök négy esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb sebesség felső határát. Egy autós kedden 110 helyett 216 km/órás sebességgel haladt, míg egy másik gépjárművezető csürtökön 177 km/h sebességgel közlekedett.

Szerdánn két olyan gyorshajtóval szemben is intézkedtek, akik jelentősen túllépték a megengedett sebesség felső határát. Az egyik sofőr 179, míg a másik járművezető 185 km/órás sebességgel közlekedett. Miután a közlekedésrendészeti járőrök megállították az autósokat, a gépjárművezetőkkel szemben gyorshajtás miatt közigazgatási bírságot és büntetőpontot szabtak ki.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×